Florin Zamfirescu dă de pământ cu autorităţile şi cu Fiscul într-o postare furibundă pe facebook. Florin Zamfirescu devoalează toate problemele prin care a trecut Marin Moraru în ultimele lui clipe de viaţă. ” Marin Moraru pleacă maine dintre noi… Ce vorbe frumoase a generat moartea lui! Câta admiratie! Câta iubire fata de acest om si actor! Si totuși… Știe cineva cât de umilit, cât de jignit a fost Marin Moraru, pana in ultima clipa?

Teroarea provocată de fisc pentru artiștii care muncesc, amenințările cu sechestru care au durat ani de zile, jignirile aduse de instituțiile colectoare de drepturi conexe ale actorilor si atâtea altele, l-au lichidat! Știți ca acum un an Marin Moraru ne invita pe toti sa ne legam cu lanțuri de poarta ORDA, instituție a statului, care in loc sa-i protejeze pe artiști, ii sprijină pe cei care-i fura? Știți ca din spital ne-a întrebat daca bandiții care ne fura sunt deja in pușcărie? Marin Moraru a murit „cu fata la perete”…

„Maine se vor prelinge multi guvernanți cu coroane si jerbe. Ca sa mai arunce o privire asupra incă unui învins, a cărui inima n-a mai rezistat mârșăviei lor… Dumnezeu sa-i ierte pe toti!”

Facebook Comments